Till innehållet

Tjänstepensionens dag

Den 27 september 2022 är det Tjänstepensionens dag och självklart kommer Avtalat vara med och fira.

Webbinarier

Vi har en mängd kostnadsfria webbinarier för både anställda och arbetsgivare. Vi erbjuder olika teman, välj det som passar dig bäst.

Kugghjul

Våra tjänster

Webbinarier, nyhetsbrev, informationsmaterial och kundtjänst - vi erbjuder både anställda och arbetsgivare flera olika tjänster.

könsneutral

Boka möte

Vi erbjuder kostnadsfria webbinarier om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring anpassade för just din arbetsplats. Samla ihop dina kollegor eller medarbetare och hör av dig till oss. 

uppdelad triangel

Vad är tjänstepension?

De allra flesta som jobbar har tjänstepension via jobbet. Det innebär att du som anställd får extra pengar inbetalda till din pension.

Få mer kunskap
portfölj

Våra checklistor

När det är dags för en anställd att gå i pension har du som arbetsgivare några saker att tänka på. Använd våra checklistor.

Checklistor vid pension

Om tjänstepensionens dag

Det är få anställda som frågar om de har tjänstepension men det är heller inte många arbetsgivare som faktiskt berättar om den värdefulla löneförmån som företaget erbjuder sina anställda.

Därför har pensionsbranschen gått samman och uppmärksammar tjänstepensionen en dag om året. Vi vet hur viktig den är för allas pensioner och tycker att den borde få mer uppmärksamhet!

I år firas dagen för tolfte året i rad.

Om Avtalat

Avtalat hjälper dig året runt med information och vägledning om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring.

Denna webbplats stöder inte Internet Explorer, var god byt till en annan webbläsare.