Avtalat Vad är Avtalat?X Du som är privatanställd tjänsteman med kollektivavtal har fantastiska förmåner: tjänstepension och försäkringar som ger ersättning vid föräldraledighet, olycka, sjukdom, dödsfall eller arbetslöshet. Nu startas Avtalat, som gör det enklare för dig att förstå dina förmåner och vad de innebär.

Avtalat har bildats gemensamt av PTK, LO och Svenskt Näringsliv. Bolagets ansvar är att informera både företagen och dig som anställd om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring. Rådgivningstjänsten är en del av Avtalats informationsverksamhet.

Är ni kompatibla med GDPR?

I Avtalats rådgivningstjänst använder vi oss av kakor och mätverktyg för att kunna tillhandahålla våra användare en så bra tjänst som möjligt. Vid ditt första besök i rådgivningstjänsten kommer du tillfrågas om du vill hjälpa oss genom att låta oss samla information om ditt besök. Vill du inte det kan du ändå använda tjänsten som vanligt. Tar du bort kakor från webbläsaren försvinner också annan lagrad information såsom lösenord.

Vill du ändra ditt svar vad gäller kakor och statistikinhämtning måste du tömma din webbläsare på kakor från tjänsten manuellt.