Avtalat Vad är Avtalat?X Du som är privatanställd tjänsteman med kollektivavtal har fantastiska förmåner: tjänstepension och försäkringar som ger ersättning vid föräldraledighet, olycka, sjukdom, dödsfall eller arbetslöshet. Nu startas Avtalat, som gör det enklare för dig att förstå dina förmåner och vad de innebär.

Avtalat har bildats gemensamt av PTK, LO och Svenskt Näringsliv. Bolagets ansvar är att informera både företagen och dig som anställd om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring. Rådgivningstjänsten är en del av Avtalats informationsverksamhet.

Varför ska jag logga in på Avtalats rådgivningstjänst?

När du loggar in hämtar vi information om dina nuvarande försäkringar, så att vi kan ge dig en helhetsbild ditt försäkringsskydd i dag. Du får dessutom konkreta och personligt anpassade råd om hur du kan förbättra dina försäkringar för framtiden om du blir sjuk, går i pension eller skulle dö i förtid. Om något förändras i ditt privat- eller arbetsliv bör du logga in och ta reda på om dina tidigare råd fortfarande är aktuella.

Eftersom vi hanterar känslig information är det viktigt att vi vet att du är du. Därför måste du ha e-legitimation för att använda tjänsten.

I Avtalats rådgivningstjänst får du råd om vilka val du bör göra och var du gör dem.